Film

Skribent

MovieZine

10 maj 2023 | 20:00

Robert De Niro, 79 år, blev nyss farsa för sjunde gången

Skådespelaren fortsätter att yngla av sig. Nu välkomnar han ännu en "little focker" till familjen.
Robert De Niro har inte bara en imponerande filmkarriär, utan också en imponerande barnaskara. Och vi skriver sällan om filmstjärnor som fått barn... men man måste ändå passa på att gratulera en ikon som blivit far på nytt, för sjunde gången, vid 79 års ålder.
 
"Maffiabröder"-stjärnan släppte nyheten lite i förbifarten i en intervju med Entertainment Tonight. När reportern nämner hans sex barn säger De Niro "det är faktiskt sju, jag fick nyss en baby".
 
 
Vem mamman är har inte gjorts officiellt men skvallermedia pekar ut martial arts-instruktören Tiffany Chen, som ska ha varit De Niros hemliga flickvän de senaste åren.
 
Han fick sitt första barn, sonen Raphael, med skådespelerskan Diahnne Abbott år 1976. Därefter adopterade han även hennes dotter Drena. Så den nya ungens äldsta syskon är 46 år 51 år gamla. Hans övriga barn är tvillingarna Julian och Aaron, 27 år, Elliot som är 24 år och elvaåriga Helen Grace.
 
 
Och vad har livet i beredskap i övrigt? De Niro, senast filmaktuell i "Amsterdam", spelar närmast i komedin med den passande titeln "About My Father".
| 10 maj 2023 20:00 |