Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

19 februari 2015 | 10:00

"Agent Carter" finns nu på Netflix

Från och med i dag kan man se Marvels "Agent Carter" via Netflix i Sverige.
Därmed begår spinoff-serien (som är en ganska direkt fortsättning till filmen "Captain America: The First Avenger") nordisk premiär, och detta innan den gått klart i USA. 

"Agent Carter" som lanserats som en miniserie i åtta avsnitt, har två avsnitt kvar av den första (?) säsongen och på Netflix går det nu att se dessa sex första. Avsnitt sju och åtta kommer även de läggas upp efter att de visats på ABC i USA.

- I vår fortsatta strävan att göra vårt innehåll tillgängligt snabbare är vi glada att få presentera "Marvel’s Agent Carter" till våra svenska medlemmar, en serie som kommer att visas exklusivt direkt efter den amerikanska debuten", säger Elizabeth Bradley, vice president för globalt innehåll på Netflix i ett pressmeddelande. 

"Agent Carter" tar vid ganska direkt efter den första "Captain America"-filmen slutar, året är 1946 och Peggy Carter i Hayley Atwells skepnad får kämpa mot kvinnoförtryck och skumma skurkar i sina försök att hjälpa vännen Howard Stark (Dominic Cooper), som blivit beskylld för att sålt vapen till fientliga länder.

Kolla in trailern:


| 19 februari 2015 10:00 |