Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

31 maj 2022 | 17:30

Abrupt slut för ”Better Call Saul” - snart kommer fortsättningen

Prequelen till “Breaking Bad” är inne på sina sista avsnitt och nu pausas säsongen. Lyckligtvis släpps sista delen av “Better Call Saul” redan i sommar på Netflix.
Förra veckans ”Better Call Saul” slutade med en cliffhanger och nu väntar alla fans ivrigt på fortsättningen. Tyvärr kommer inget avsnitt idag, och innan vi får veta vad Lalo egentligen vill göra med Saul och Kim måste vi vänta tills 12 juli när sista delen av säsongen har premiär.

Precis som med sista säsongen av ”Breaking Bad” kommer ”Better Call Saul” att delas upp i två och förra veckans avsnitt var alltså sista delen i den här halverade säsongen. I senaste avsnitten av serien har Jimmy McGill (som spelas av Bob Odenkirk) börjat praktisera som advokaten Saul Goodman, samtidigt som snabbmatskungen Gustavo Fring utför krig mot den mexikanska kartellen om vem som ska styra methförsäljningen i New Mexico.

Tidsspannet mellan “Better Call Saul” och “Breaking Bad” börjar sluta upp och vi har tidigare rapporterat om att Bryan Cranston och Aaron Paul kommer att medverka i den nya säsongen av "Better Call Saul". Även om vi vet ödet för många karaktärer, kan Lalo Salamanca tänkas hitta på alla möjliga former av djävulskap - så vi får hålla tummarna för att kartellmedlemmen och att våra advokat- samt kemistvänner slipper korsa varandras vägar.

Sista delen av ”Better Call Saul” har premiär den 12 juli på Netflix.
| 31 maj 2022 17:30 |