Film

Skribent

MovieZine

19 januari 2017 | 14:15

IMDb-betyget för ”A Dog's Purpose” rasar efter skandalvideo

Djurrättsorganisationen PETA menar att en hund har farit illa under inspelningen av "A Dog's Purpose". Regissören Lasse Hellström hävdar att han inte såg vad som hände.
Lasse Hallströms film ”A Dog's Purpose” bygger på boken med samma namn av W. Bruce Cameron. En hund vill ta reda på meningen med livet och vi får följa med under flera livstider med flera olika ägare. 

Under inspelningen har en hund farit illa skriver TMZ och i ett videoklipp syns hur hunden inte vill hoppa i vattnet. En röst i bakgrunden säger att han måste slängas i. 


Djurrättsorganisationen PETA har meddelat att de bojkottar ”A Dog's Purpose” skriver Cinemablend. Filmens betyg har efter det sjunkit till 1,0 på IMDb. Många rasar över händelsen och sätter det låga betyget trots att den inte har haft premiär än. 

Lasse Hallström skriver på sin Twitter att han inte såg vad som hände men känner sig väldigt ledsen över det. Han skriver också: 

- De har lovat mig en ordentlig utredning i det här och de som har gjort fel ska bli straffade. Producenterna har meddelat att hunden mår bra och att de undersöker vad som har hänt. 

- Under inspelningsdagen ville inte Hercules utföra stunt-scenen som man ser i videon. Därför valde produktionsteamet Amblin att inte fortsätta med scenen.

Vi hoppas att Hercules mår bra och att inga djur på filminspelningar far illa. 
| 19 januari 2017 14:15 |