Film

Skribent

Mats Karlsson

7 februari 2018 | 19:00

9 nya bilder från "Solo: A Star Wars Story"

Kathleen Kennedy beskriver spinoffen som en kuppfilm.
Lucasfilm har verkligen varit sparsamma i marknadsföringen av "Solo: A Star Wars Story", men nu spottar man fram material på löpande band. Tidigare i veckan släpptes både trailer och karaktärsposters och nu väljer man att släppa en drös med bilder.
 
 
Som inte det skulle vara nog ger man också en första kommentar från flera av de inblandade. Vad vore bättre att börja än med den man som har skrivit storyn, Lawrence Kasdan.
 
- För mig är det här en kärlekshistoria mellan Han och Chewie. Deras vänskapsrelation har alltid varit min favoritdel i sagan och det faktum att Han förstår vad Chewie säger. Det ser jag som en rolig möjlighet för komedi, säger Kasdan till EW.
 
Producenten och chefen på Lucasfilm, Kathleen Kennedy säger:
 
- Han må vara lite mer omogen och oerfaran här. Han behöver också finslipa sin cynism med tiden, men han är väldigt försiktig. Han behöver få respekt från de människor han interagerar med, även om de är allt annat än trevliga och pålitliga.
 
Huvudrollsinnehavaren själv Alden Ehrenreich förklarar vilken Han vi får se i filmen:
 
- Den Han vi får se här är mer av en idealist. Han har specifika drömmar han följer upp och vi får se hur de påverkar honom, när drömmarna möter verkligheten - en verklighet som är tuffare och mer utmanande än vad han kunde förvänta sig.
 
"Solo: A Star Wars Story" får biopremiär 23 maj.
| 7 februari 2018 19:00 |