Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

8 april 2016 | 09:00

7 första bilderna från Netflixs "Gilmore Girls"-revival

Serien är tillbaka med fyra nya avsnitt i år. Se de gamla skådisarna tillbaka i sina roller i dessa nya bilder!
Det blev känt för ett halvår sedan att "Gilmore Girls" kommer tillbaka till Netflix i år med fyra nya 90-minuters-avsnitt där vi följer Lorelai (Lauren Graham) och Rory (Alexis Bledel) genom de fyra årstiderna. Idag har Entertainment Weekly släppt de första bilderna från den nya revivaln.







Fortsättningen av serien utspelar sig i vår tid och visar var karaktärerna befinner sig i sina liv idag. Bilderna avslöjar att Rory Gilmore har gått och blivit lärare sedan sist. Vi får också en första titt på återkommande skådespelarna i sina roller som Gypsy (Rose Abdoo), Babette (Sally Struthers), Luke (Scott Patterson) och Emily (Kelly Bishop). Edward Herrman gick bort den 31 december 2014 (71 år gammal) och kan därför inte göra om sin roll som Emilys make Richard, men hans minne kommer att hedras i revivaln.







Även Rorys ex Logan (Matt Czurchy), Dean (Jared Padalecki) och Jess (Milo Ventimiglia) kommer att komma tillbaka, liksom Paris Geller (Liza Weil) och Michel Gerard (Yanic Truesdale). Mae Whitman och Sutton Foster kommer att dyka upp med som gäst-skådespelare. Manus och regi görs av serien gamla skapar-par Amy Sherman Palladino och Daniel Palladino.



När serien får premiär i år är ännu oklart och vi väntar på mer detaljer om den nya storyn.

Vad slås du mest av i bilderna? Ser du fram emot revivaln?
| 8 april 2016 09:00 |