Film

Skribent

Agnes Holmgren

5 november 2019 | 19:00

Netflix släpper 6 nya julfilmer i år. Här är allt vi vet!

Netflix gör det igen för oss julälskare, det blir sex nya julfilmer för i år. Här är allt vi vet om filmerna och när de har premiär.
Streamingtjänsten Netflix storsatsar ännu en gång på julfilmer. I år bli det sex nya julfilmer med premiär i november och december. Vi kommer bland annat att få återse några ansikten från förra året, Vanessa Hudgens spelar en av huvudrollerna i filmen “The Knight Before Christmas”. Amber och Kung Richard från filmerna “A Christmas Prince” och “A Christmas Prince: The Royal Wedding” är tillbaka i en tredje film, “A Christmas Prince: The Royal Baby”.

Älskar du julfilmer lika mycket som jag? Då har vi en Netflix-jul att se fram emot.
 

Holiday In The Wild (1 november)

 
Allt går inte riktigt som planerat när Kate (Kristin Davis) ska överraska sin man med en safariresa till Zambia. Det slutar med att Kate ensam får åka och under resans gång kommer hon i kontakt med Derek (Rob Lowe). Kärleksdramat “Holiday In The Wild” går att streama på Netflix redan idag.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Let It Snow (8 november)

 
Under en isig julaftonsmorgon drar en snöstorm in i den lilla staden. Stormen kommer att sammanföra en grupp ungdomar och påverka deras vänskap, kärlek och framtid. "Let It Snow" verkar vara en humoristisk ungdomsfilm med en blandning av kärlek och drama. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Klaus (15 november)

 
Post-akademins värsta student Jesper (Björn Gustafsson) blir placerad på Smeerensburg, en frusen ö ovanför polcirkeln. På Smeerensburg träffar Jesper på Klaus (Jan Åström), en mystisk snickare som bor ensam i en liten stuga full av handgjorda leksaker. Deras oväntade vänskap kommer att förändra allt. Netflix första animerade julfilm är en äventyrsfilm full av jultraditioner.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

The Knight Before Christmas (21 november)

 
Vanessa Hudgens är tillbaka efter förra årets "The Princess Switch". I denna julfilm får vi möta en medeltida riddare som med hjälp av magiska krafter rest till framtiden. Där träffar han en vetenskapslärare (Vanessa Hudgens) som förlorat all tro på kärleken, men kommer "The Knight"  kunna ändra hennes tro? 
 
 

Holiday Rush (28 november)

 
En radio-dj får sparken från sitt jobb precis innan jul. Han är en ensamstående pappa med fyra bortskämda barn som kommer att få lära sig vad äkta glädje faktiskt är. "Holiday Rush" upplevs vara en familjefilm med mycket kärlek och intriger. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

A Christmas Prince: The Royal Baby (5 december)

 
Den tredje filmen i serien “A Christmas Prince”. I tidigare filmer har vi sett Amber och Kung Richard bli kära och gifta sig, men nu i den tredje filmen är de redo för att starta familj. Det är jul i Aldovia och en kunglig bebis väntas komma, men drottningen Amber måste hitta ett försvunnet fredsfördrag för att rädda familjen och kungariket. Vi får se om Amber lyckas bevara julen i Aldovia igen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Vad tycker du om årets julutbud på Netflix? Tyck till nedan.  
| 5 november 2019 19:00 |