Skribent

Carl Adam Anderberg

11 mars 2016 | 15:00

6 perfekta skådespelerskor för "Tomb Raider"

Vi listar sex grymma alternativ inför den kommande filmatiseringen.
Nyligen blev det klart att norrmannen Roar Uthaug, som just nu rider på framgångsvågen för... ja, "Vågen", fått uppdraget att regissera den kommande "Tomb Raider"-filmen, och nu börjar ryktena stå som spön i backen kring vem som kan få axla huvudrollen. Med det i åtanke tänkte vi att det kunde vara en schysst gest att bidra med en liten lista över potentiella skådespelerskor till gamle Roar, som han kan titta på inför rollsättningen av den ikoniska äventyraren Lara Croft.


1. Camilla Luddington
Kvinnan som spelat och gjort rösten åt Lara Craft i de två senaste spelen är självklart en av kandidaterna när nämnda spel ska bli film. Många fans propagerar för att Luddington vore en perfekt kandidat för rollen och att hennes röst dessutom redan är synonym med den nya, yngre Lara.

2. Alicia Vikander
Alicia Vikander har bevisligen talangen för att matcha de bästa i branschen, helt klart utseendet som krävs för rollen, och dessutom den aura av förfining som Lara bör besitta. Som ni säkert minns är ju fröken Croft uppvuxen på det stora och vackra Croft Manor, med butler, stort bibliotek, majestätiska salar och omfattande markägor i anslutning till huset, så det är en viktig del av karaktären att kunna få fram. Dessutom, är det inte dags för lite action för vår kära Alicia?


3. Daisy Ridley
"Star Wars"-stjärnan Daisy Ridley är brittisk så det förslår och har dessutom redan bevisat att hon hanterar action och storfilmer som en luttrad veteran. Hon är händelsevis också i precis rätt ålder för att passa som den nya, yngre Lara, och besitter samma typ av nyfikna charm som karaktären har i de nya spelen. Vi rapporterade alldeles nyligen om att hon redan anses vara en av toppkandidaterna för jobbet.


4. Kaya Scodelario
Ett litet wild card på listan kommer i form av "Maze Runner"-skådisen Kaya Scodelario. Hon spelar huvudrollen i kommande "Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales" och lär i och med det vara ämnad för att bli en ny storstjärna. 

5. Lily James
Lily James slog igenom ordentligt förra året då hon spelade Askungen i "Berättelsen om Askungen", och har sedan dess gjort roller i både "Burnt" och "Pride and Prejudice and Zombies".

6. Willa Holland
"Arrow"-skådespelerskan Willa Holland spelade en gång i tiden Marissa Coopers lillasyster i "The O.C.", och har sedan dess vuxit upp till att se ut exakt som en ung Lara. Inte sant?


Lara Croft.

Vem tycker du ska spela Lara Croft i nästa film?
| 11 mars 2016 15:00 |