Film

Skribent

MovieZine

14 november 2023 | 10:00

5 heta premiärer på SkyShowtime i december

Lagom till jul och nyår kommer storfilmerna som "Transformers: Rise of the Beasts" och "Super Mario Bros. Filmen" på streaming.
Streamingtjänsten SkyShowtime laddar upp med tv-spelsäventyr, robotaction och Vilda västern lagom till julhelgens ledigheter. Bland höjdpunkterna den kommande månaden hittar vi också Dracula-komedin "Renfield", och 2024 inleds på högsta växel med "Fast X".
 
 
 

Super Mario Bros. Filmen - premiär 7 december

 
Från filmbolaget som gav oss animerade storfilmer som "Dumma mej" och "Sing". Nu kommer det senaste roliga äventyret baserat på Nintendos populära spelserie om en mustaschprydd rörmokare vid namn Mario och hans gänglige bror, Luigi, på uppdrag att rädda prinsessan Peach från skurken Bowser. Chris Pratt och Anya Taylor-Joy hörs bland rösterna.
 
 

Transformers: Rise of the Beasts - premiär 15 december

 
Senaste "Transformers"-filmen tar publiken på ett 90-talsäventyr runt om i världen med autobotarna och introducerar en helt ny fraktion – Maximals – som följer med som allierade i den pågående kampen om jorden. Regisserad av Steven Caple Jr. och med Anthony Ramos och Dominique Fishback i huvudrollerna.
 
 

Lawmen: Bass Reeves - premiär 18 december

 
Bass Reeves (David Oyelowo) är känd som den största hjälten i den amerikanska Vilda västerns historia och han arbetade som federal fredsofficer efter återuppbyggnadsperioden i Indianterritoriet, där han fångade över 3 000 av de farligaste brottslingarna utan att någonsin bli skadad. "Lawmen" är en antologiserie som planerar att även följa andra ikoniska poliser och brottslingar som påverkat historien.
 
 

Smothered - premiär 18 december

 
Sammy är en självständig ung kvinna som är färdig med dejtingappar, medan Tom är en man med varmt hjärta som har en del problem. Dessa två främlingar möts och det slår gnistor när de sjunger av sina fulla hjärtans lust i ett karaokebås. Efter att de kommit överens om att ha en villkorslös kärleksaffär, kompliceras relationen av känslor som växer fram emellan dem. TV-serien "Smothered" beskrivs som en lite ovanlig romantisk komedi om två världar som krockar när romantiken flödar.
 
 

Renfield - premiär 27 december

 
I denna moderna skräckberättelse om Draculas lojala tjänare spelar Nicolas Hoult rollen som Renfield, den plågade medhjälparen till historiens mest narcissistiska chef, Dracula (Nicolas Cage). Renfield tvingas tillhandahålla sin mästare hans byte och utföra allt han befaller, oavsett hur förnedrande det är. Men nu, efter århundraden av slavarbete är Renfield redo att se om det finns ett liv där han inte behöver stå i skuggan av mörkrets furste.
 
 

Fast X - premiär 18 januari

 
"The Fast and the Furious"-filmerna har slagit alla rekord och går nu vidare till nya höjder med det senaste kapitlet i rekordserien, som regisserats av Louis Leterrier ("The Transporter"). Den senaste actionfilmen drar iväg till destinationer runt om i världen med stjärnor som Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Charlize Theron och Jason Momoa bakom ratten.
 
| 14 november 2023 10:00 |