SPONSRAT

Skribent

Andreas Samuelson

7 mars 2016 | 12:00

Fyra saker vi vill se hända efter “Vinyl” avsnitt 4

Dramat fortsätter i fjärde avsnittet av “Vinyl”. Här är fyra saker vi vill se hända.
Martin Scorseses och Mick Jaggers samarbete skildrar 1970-talets musikscen med sex, droger och rock’n’roll, och allt vad det innebär. I fjärde avsnittet fortsätter Richie (Bobby Cannavale) kämpa med svajigt äktenskap, sitt skivbolag och en påfrestande mordutredning. Detta vill vi se hända i fortsättningen.



Skilsmässa


Dags för Devon att ta steget fullt ut och lämna Richie. Det här paret har inte varit lyckliga på ett tag och det ser inte ut att bli bättre. Richie har fullt upp med sin egen skit och är lite för självupptagen för att se sin kärestas behov. Devon å sin sida är djupt olycklig och båda skulle nog gynnas av ett snabbt, drastiskt uppbrott.



Lesters comeback


Att Lester tog tillfället i akt att hämnas på Richie genom att agera manager åt Nasty Bits var en twist guld värd. Men självklart bör han ta tillfället i akt att utnyttja tillfället och se efter sin egen karriär. Är det möjligt att få sitt efterlängtade genombrott med sin spruckna stämma? Vi hoppas!



Jamie & Kip


Det var inte oväntat att Jamie återigen skulle få ihop det med sitt favoritbands sångare som hon burit sådan lång väg. Och visst skulle de bli ett häftig power-par som med sin outtröttliga ambition och kaxiga ångsvältsattityd lätt skulle kunna köra över alla dammiga pampar på skivbolaget.



Cece & Hannibal


Cele har fått allt för lite utrymme och det känns helt rätt att den coolaste katten i stan - funkstjärnan Hannibal - är den som lägger märke till kontorets farligaste kurvor. Är det en romans på gång, bara en av Hannibals erövringar eller finns fler underliggande motiv? Vi ser fram emot att följa Ceces lilla resa.

Vad tror/vill du ska hända?
| 7 mars 2016 12:00 |