Film

Skribent

Alexander Dunerfors

12 mars 2012 | 10:01

3 snabba med Miss Piggy

I helgen är allas våra favoritmuppar tillbaka där de mår bäst - på vita duken!

Se vad den största stjärnan av dem alla har att säga... Vi ger er Miss Piggy:

Vem spelar du i "Mupparna"?

- Moi spelar moi! Castingen känns självklar. Naturligtvis provspelade alla de stora skådespelerskorna för rollen - Roberts, Streep, Winslet, Jolie, Bullock - men i slutändan kom de fram till att det finns bara en moi, och det är jag!

Hur var det att spela mot Jason Segel och Amy Adams?

- Jason är en gullig, gullig man, och en väldigt rolig skådespelare. Så fort jag hörde att han skulle skriva filmen och kunde göra min roll ännu större, blev vi såklart bästa vänner för evigt. Amy och moi är så himla lika, förutom det faktum att hon har blivit Oscarsnominerad tre gånger, och jag har inte fått något! Så visst, det var lite spänt mellan oss till en början, men så snart Amy lärde sig att ingen vidrör grodan, blev vi snabbt vänner. Vi hänger ihop så fort vi är i samma stad, vilket nu har blivit... låt mig se... aldrig.

Du har också blivit en sån modeikon, vad är din hemlighet?

- Jag har ett fåtal regler: Ta aldrig på dig något som kräver en lyftkran för att komma in i. Du kan aldrig över-accessoarisera. Är det dyrt, då klär du i det. Stil kommer i alla former och storlekar, alltså: ju större du är, desto mer stil har du.

| 12 mars 2012 10:01 |