Film

Skribent

Alexander Kardelo

4 januari 2023 | 06:00

2022 blev ännu ett rekordår på MovieZine.se!

Över 20 miljoner besök på Sveriges största filmsajt under 2022.
Alla vi som jobbar med MovieZine.se vill skicka ett enormt tack till våra trogna läsare och engagerade följare som gjort 2022 till ännu ett succéår!
 
Med totalt 20,5 miljoner besök under förra året nådde vi ett nytt trafikrekord på sajten. Det är 4 miljoner fler läsare än under 2021 - en stark ökning med hela 22 procent.
 
När andra medier skär ned på sin filmbevakning har vi istället växlat upp. Det gångna året har MovieZine välkomnat flera nya skribenter i teamet för att vässa bevakningen av nyheter och bredda utbudet av recensioner. MovieZines mål är att täcka, om inte allt, så iallafall det mesta och det bästa av alla premiärer på bio och streaming. Vi recenserar fler filmer och serier än de flesta andra medier, och från den 1 januari är vi glada att kunna erbjuda våra texter till landets lokaltidningar sedan TT lagt ned sina recensioner.
 
I en tid då många biofilmer har det kämpigt och allt fler streamingtjänster slåss om din uppmärksamhet får inte kritiken försvinna. Vi ser vårt uppdrag - att guida och inspirera dig till bättre film- och serieupplevelser - som allt viktigare (och roligare!) för varje år.
 
I år fyller MovieZine dessutom 20 år online! Vi ser fram emot att fira jubileet med er alla under ett storslaget 2023.
 
Som Sveriges största sajt för film och serier är vi stolta över att vara filmälskarnas förstahandsval och den självklara samlingsplatsen för alla som vill hålla sig uppdaterade kring populärkultur. Det ser ut att bli ett alldeles fantastiskt filmår. Häng med!
| 4 januari 2023 06:00 |