Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 maj 2023 | 08:35

20 år senare: "Freaky Friday 2" är officiellt på gång

Nu händer det! Jamie Lee Curtis och Lindsay Lohan upprepar sina roller från 2003 års komedi.
Det är officiellt: komedin "Freaky Friday" från 2003 får uppföljare. Jamie Lee Curtis och Lindsay Lohan upprepar sina roller som mor och dotter som bytte kroppar med varandra, bekräftar Variety.
 
Det har viskats och snackats om en potentiell uppföljare det senaste året, speciellt sedan Jamie Lee Curtis började släppa hintar om att något är på gång. Även Lindsay Lohan snackade om projektet i en intervju i höstas. Kanske var det 20-årsjubileet som gjorde dem båda nostalgiska:
 
- När jag reste jorden runt med "Halloween Ends" ville folk veta om det blir en ny !Freaky Friday". Och det träffade något inom mig. Jag ringde mina vänner på Disney och sa, "jag känner att det finns en film till här", har Curtis tidigare sagt.
 
"Freaky Friday" var en nyinspelning av komedin "Åh vilken fredag" från 1976, där en ung Jodie Foster fick prova på livet som vuxen och mamma.
 
Vad uppföljaren ska handla om är okänt - kanske har vuxna Lindsay Lohan själv blivit mamma i den nya filmen? Den relativt okända Elyse Hollander skriver på ett manus (ja, så fort strejken är över gissar jag).
| 11 maj 2023 08:35 |