Film

Skribent

Hannes Kinnunen

3 november 2012 | 20:01

17 (!) nya posters till "Hobbit"

Hannes Kinnunen summerar veckans nyheter om Hobbit-filmerna.

Här händer det grejer, marknadsföringen är i fullgång inför premiären i december och nu har det lanserats sjutton stycken nya posters som säkerligen kommer att hänga fint bredvid varandra på biografernas väggar. Du kan se dem alla på vår Facebook-sida. Vilken tycker du är snyggast?

Ny TV-spot med nytt material

En ny tv-spot har börjat rulla på tv i Spanien och nu har det lilla klippet letat sig upp på internet. Mycket har vi redan sett men den inbitne kanske märker att några små sekvenser är nya.

Air New Zealands säkerhetsvideo i "Hobbit"-tema

Har du planer på att resa till Nya Zeeland för att se "Hobbit" på premiären eller bara för att kolla in lite inspelningsplatser? Om du då flyger med Air New Zealand så kommer du att få se den här säkerhetsvideon innan planet lyfter. Bra jävla marknadsföring för att få nördarna att välja flygbolag om du frågar mig.

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson. De två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på Facebook.

| 3 november 2012 20:01 |