Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

2 september 2023 | 09:01

“How I Met Your Father” skrotas efter två säsonger

Spinoffen till “How I Met Your Mother” med Hilary Duff i huvudrollen, kommer inte få en fortsättning.
Efter två säsonger har “How I Met Your Father” skrotats, rapporterar Variety. I denna spinoff till “How I Met Your Mother” spelade Hilary Duff huvudrollen och likt originalet, får vi veta genom en återberättelse hur hon träffade sina barns pappa.
 
“How I Met Your Father” var dock aldrig lika uppskattat som sin förlaga. Serien har bedrövliga 35 av 100 på Rotten Tomatoes, och kritikerna verkar överens om att det bleknar i jämförelse med “How I Met Your Mother”.
 
Alan Sepinwall på Rolling Stones skriver “det enda jag inte förväntade mig, barn, var att jag skulle ogilla How I Met Your Father av en mycket enklare anledning: Det är inte roligt, alls.”
 
Recensenten Caroline Framke på Variety fortsätter och säger att serien är “en bisarr övning i att återvinna nostalgi för modern tid, utan att hitta ett sätt att vara modernt över huvud taget.”
 
Även Ciara Wardlow på RogertEbert.com håller med: “det är, på sätt och vis, inget fundamentalt fel med showen, men det är inte heller något rätt med den. Det är bara ett stort ingenting.”
 
Trots cameos från både Neil Patrick Harris karaktär Barney Stinson, och Cobie Smulders Robin Scherbatsky, kunde inte serien räddas. Totalt fick “How I Met Your Father” 30 avsnitt fördelade på två säsonger.
 
Kommer du sakna spinoffen till “How I Met Your Mother”?
| 2 september 2023 09:01 |