Working Girl (1988)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Tess McGill har skönhet, hjärna och charm! I själva verket har hon allt för att lyckas - förutom den rätta frisyren, de rätta kläderna, och det rätta jobbet, då. Efter att ha blivit lurad alltför många gånger i sin kamp att komma bort från det tråkiga sekreterarjobbet på Wall Street och få en plats i styrelserummet, bestämmer sig Tess för att ta saken i egna händer. När hennes flotta, förföriska och odrägliga chef bryter benet, kliver Tess, bokstavligen, i sin chefs skor, våning, kontor och dyra kläder! Elegant förklädd bildar Tess en allians med en professionell och stilig bankinvesterare. Tillsammans skapar de en affärstransaktion som kan ge Tess en katapultstart in i affärsvärldens högsta skikt - eller göra slut på henne för gott!
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Charmig film och ganska härlig känsla. Men tyvärr inte mer än okej. Väldigt förutsägbar och erbjuder inte mycket nytt. 2/5
David Brent
Underbar feel-good som sätter tonen direkt när "Let the river run" spelas samtidigt som vi får härliga New York-bilder. Weaver är härligt ondskefull och Griffith och Ford passar utmärkt i sina roller. Ännu en kanonfilm signerad Mike Nichols, en modern klassiker i genren som jag aldrig tröttnar på. Lutar åt en omtitt nu till jul. Klockren 4/5.

Veckans populära filmer

Visa fler