Without A Paddle 2004

Äventyr Komedi
95 MIN
Engelska
Without A Paddle poster

Synopsis

Tre vänner paddlar kanot uppför Columbia River för att leta efter en sedan gammalt bortglömd summa pengar. Men Oregons vildmark visar sig vildare än vad de tre föreställt sig och allt går fel. Snart jagas de av både vilda djur och halvgalna människor.
Ditt betyg
2.1 av 163 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
Without A Paddle
Biopremiär
21 januari 2005
Språk
Engelska
Ålder
7 år
Längd

Recensent

Alexander Dunerfors

1 januari 2008 | 00:00

Pinsamma nördar vilse i bushen

Without a paddle? Snarare Without a braincell. Här är då ännu en amerikansk dumkomedi i stil med Road Trip eller valfri high school-film, förutom att den är totalt humorbefriad och helt enkelt bara dum. Och huvudpersonerna har gått ut high school för 10 år sen, vilket gör det hela bara ännu mer pinsamt.

Tom, Jerry, Dan och Billy var barndomskamraterna som gjorde allt ihop. De hade äventyret i blodet och spenderade gärna dagarna med diverse farliga cykelkonster eller att rita skattkartor och drömma om de stora Indiana Jones-äventyren. Nu är de närmare 30 och bara Tom,, Jerry och Dan finns kvar. När nyheten om Billys plötsliga död når dem, bestämmer vännerna sig för att ge sig ut på att söka den skatt som Billy vigt sitt liv åt, för att hedra honom. Behöver jag nämna att det visar sig vara en ytterst korkad idé? Tänkte väl det.

Låt mig ändra mitt tidigare påstående. Även en dum komedi tilltalar NÅGON. "Without a paddle" är bara ogenomtänkt vilket är för det mesta katastrofalt när man gör film. Här råder det hjärnsläpp från första början, så jag nästan skäms över att gå in på detaljer. En björn käkar upp kartan och mobilen, kanoten smackar snart ner i ett vattenfall och killarna blir jagade av två illasinnade jägare som bosatt sig i skogen. En 3-åring kunde kommit på bättre. Ungefär som om man tagit den första bästa idé som dykt upp, utan att ens försöka anstränga sig. Dialogen är under all kritik och skådespelarna - Matthew Lillard, Seth Green och Burt Reynolds i en liten roll - gör sitt yttersta för att sänka filmens betyg ännu mer.

Tre puckade, ansvarslösa nördar i bushen är inte vad jag anser vara en sevärd komedi. Man önskar något stort och farligt äter upp dem snart så man slipper plågas, men tyvärr. Jag vägrar dock se något mer som Matthew Lillard och Seth Green medverkar i, mycket kan man tåla men nu är gränsen nådd.

| 1 januari 2008 00:00 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Without A Paddle
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu