Willow Creek (2013)

1.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Utrustade med en videokamera och rejält med mod beger sig paret Jim och Kelly ut i skogen i jakten på Bigfoot.
Visa hela synopsis
Huvudrollsinnehavare
Betyg
1.7 av 10 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
ジェームズ
Har svårt att betygsätta men den filmen var ändå obehaglig och jag vågar knappt gå ut eller campa i skogen som jag älskar.
Anonymus
(Lite Spoilers) En svag tvåa. Det enda som var bra var den jättelånga scenen utan någon klippning i sig och Bigfoots underbara vrål.
AntonKane
Då Bob Goldthwait har gjort både "Worlds greatest dead" och "God bless america" hade jag höga förväntningar på vad han skulle komma att leverera här näst. När jag hörde om konceptet sjönk mina förhoppningar, då det redan är så gjort, och jag hade innan det förväntat och hoppats på att vi skulle få se ännu en mörk och rak satir. Mina åsikter om den när jag nu har sett den är att det är en mycket intetsägande skräckfilm, som i princip har kopierat "Blair witch project" användning av hur dom mockumentära inslagen appliceras. Dessvärre är filmen också mycket högtravande och det är lätt att inse hur det hela kommer utvecklas. Tyvärr ger oss Goldthwait en totalt meningslös film, som inte tillför något i genren, eller ens duger som enkel underhållning. 1/5. (Hoppas så att Goldthwait återvänder till sin unika still som han haft förut och lämnar dussinskräcken).

Veckans populära filmer

Visa fler