Videodrome (1983)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Science fiction-skräckfilmaren DAVID CRONENBERGS (Scanners) djävulska invasionsmakt är en TV-show som förför och kontrollerar sina tittare. Med rockstjärnan DEBORAH HERRY (i sin första stora film) i rollen som bisarr TV-värdinna, James Woods som programmakare för kabel-TV på jakt efter den ultimata publikrysaren och specialeffekter på sminkområdet skapade av Oscars-vinnaren Rick Baker (En amerikansk varulv i London, Stjärnornas krig) är Videodrome en pulserande science fiction-mardröm om en värld där videon kan kontrollera och förändra mänskligt liv.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Snake
Cronenberg har alltid  visat intresse för virus och för människokroppen som ett socialt och biologiskt slagfält. I den här filmen överträffar han sig själv med en suveränt komponerad kollision mellan provokativ fasa och filosofisk tröst. Favoritfilmer är alltid svårt att välja men för mig har lotten fallit på Videodrome.
Ingevaldsson
David Cronenbergs finaste stund! Biologisk skräck när den är som allra bäst...femman är solklar!
Moviemaster
Intressant film, första halvan är verkligen mästerlig. Men sedan så tappar den en aning och landar på en trea. James Woods var rätt bra i denna! Bra film med härliga effekter. 3/5
Visa fler (6)

Veckans populära filmer

Visa fler