Universal Soldier: Regeneration (2009)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Med stulen topphemlig teknologi, har terrorister skapat en ny generation Universal Soldier och tagit över kärnkraftreaktorn i Tjernobyl. Med en tänkbar radioaktiv katastrof i sikte, vänder man sig till den numera nedfrusna Luc Deveraux, en av de ursprungliga Universal Soldiers, för hjälp. Lucs uppdrag att ta sig genom terroristernas barrikader, och stoppa deras planer. Men väl inne upptäcker han att det inte är en, utan två Universal Soldiers som står i hans väg. För att stoppa Luc har även terroristerna väckt liv i en tidigare Universal Soldier: Lucs ärkefiende, Andrew Scott...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Kevin E
En av dom sämsta actionfilmerna, riktigt b.
10095
Håller med. Fan, förväntade mig en sketen bajsfilm, men antog att den kunde vara kul att se. Rollprestationerna är stela som fan, manuset är inte jätteoriginellt, men fan vad kul den var att se. Snyggt filmad, sparsamt musiksatt, bra tempo och jävligt roliga, välkoreograferade fightscener. Nästan så jag satte en femma pga underhållningsvärdet. Är faktiskt förvånad över det låga snittbetyget filmen har här!
Stoffe B
Dolph och Van Damme är tillbaka i Universal Soldier: Regeneration! Inte på långa vägar i samma klass som ettan, känslan är en helt annan!

MMA-fightern Andre Arlovski är även han med som en Universal Soldier!

2/5 blir mitt betyg!
Visa fler (3)

Relaterade filmer