Undefeated (2012)

3.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En dokumentär om ett fotbollslag som försöker vända deras olycka med hjälp av tränaren Bill Courtney.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Forssi
Mycket bra dokumentär! Har man sett Friday Night Lights, så känns det nästan overkligt att det är en dokumentär och inte en serie, då storyn är snarlik. 

Bill Courtney är dessutom en väldigt inspirerande man och man blir lätt rörd av dokumentären. Kan även tillägga att man inte behöver vara intresserad av sporten för att tycka om den - såg den tillsammans med min flickvän, som är helt ointresserad av amerikansk fotboll, men hon blev nog än mer tagen.  

Denna Oscar-vinnare får en 5:a av mig - en av de bättre dokumentärerna som handlar om så mycket mer än att träna och utöva amerikansk fotboll. 

Vill man veta hur det har gått för dokumentärens huvudpersoner idag kan man se några klipp här: http://www.myfoxmemphis.com/search?vendor=ez&qu=still+undefeated
David Brent
En fullkomligt lysande dokumentär som vann en välförtjänt Oscar förra året!

Jag är väldigt svag för sådana här underdog-historier, där människor övervinner personliga problem och växer som människor. Det var oerhört intressant att se Coach Bill, vilken enastående människa förresten, leda en grupp individer till att bli en enhet som får en tro på sig själva och att de kan åstadkomma något mot alla odds. Spännande, engagerande och mycket rörande.

Blev väldigt rörd och tagen av denna man och hans vilja och tro på att man kan bli mer och åstadkomma mer än vad man själv och ens omgivning tror. Betyget blir en svag femma, för denna dokumentär var fantastisk. En av de bästa jag sett.

Veckans populära filmer

Visa fler