U-turn (1997)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Livet leker för Bobby Cooper. Han är på väg i sin älskade röda Mustang, genom ett storslaget ökenlandskap, för att betala en spelskuld till några ryska gangsters. Bilens baklucka är fylld med en massa gröna dollarsedlar. Plötsligt börjar det ryka under motorhuven. Typiskt att bilen ska krångla mitt ute i ödemarken! Bobby hittar slutligen en avtagsväg, som för honom till en liten håla vid namn Superior. Visst verkar innehavaren av den enda bilverkstaden aningen konstig, men Bobby har ju inget annat val än att överlämna sin älskade bil till honom, och snart ska han ju ändå lämna den här hålan. Medan bilen repareras, beger sig Bobby till Superiors "centrum", där han möter den vackra och sexiga Grace McKenna. Han övertalar henne att få följa med henne hem, och det slår honom aldrig att hon faktiskt kan vara gift...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Dimman
Svajig film som har ett par sköna scener i ren överdrift men som funkar konstigt nog i denna bisarra historia! En svag trea blir det i min bok! 
3/5
Användare borttagen
Såg den här nyss och gillade den inte alls!
Den var riktigt händelsefattig och överspel av alla inblandade förutom Sean Penn och Joaquin Phoenix som nog var det enda positiva med filmen men de kunde tyvärr inte rädda denna totalt värdelösa film från en 1:A!

Veckans populära filmer

Visa fler