Training Day (2001)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Varje dag pågår ett krig på gatorna i storstäderna i USA - ett krig mellan boende, knarklangare och lagens representanter. Alonzo Harris hör till den sistnämnda kategorin, som narkotikaspanare inom LAPD.  Harris har sett det mesta och den optimism han en gång kände för sitt yrke har gradvis försvunnit. En dag får han en ny kollega, den unge Jake Hoyt. Han är exakt som den ärrade veteranen Harris var i början av sin bana: beredd att bekämpa det onda och förändra världen till det bättre...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Senaste kommentarer
Blaster
Överdriven, för hetsigt klippt, oinspirerad. Denzel och Hawke kör på bra, men manuset är för tunt. Denzel är ett fucking rövhål genom hela filmen, Hawke är en fucking pussy. Hawke har dock någon form av karaktärsark, fast en tråkig och simpel sådan, men Denzels karaktär är endimensionell, platt och i jämvikt utan någon form av dynamik. Ungefär som Terminator men utan brillor och med ett jävlas överös av "My nigga" och "Boom!". Patetiskt.

Inget fel att en antagonist är statisk, men Denzels roll är bara att vara en arg jävel som inte förändras en enstaka gång genom hela filmen. Totalt otranformativ. Oseriös karaktär rent utsagt. 

Hyfsat skådespel, men tråkigt och vekt manus. Den rätt stabila regin höjer betyget. Jag hatar inte filmen vilket det kan framstå att jag gör, men filmen är bara för konsistent på ett mediokert plan, så det blir inget mer än...

5/10.
Robinjoh
Denzel är så kung! Filmen är också bra! 4/5
Danne
Jag hatar Antoine Fuquas andra filmer med hela mitt hjärta men denna var ju överraskande bra. Ethan Hawke spelar ut Washington helt dock som spelar över alldeles för mycket. Han blir mest löjlig. Men den var spännande och intensiv. En svag fyra.
Visa fler (8)

Veckans populära filmer

Visa fler