Tombstone (1993)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Staden heter Tombstone. Den legendariske lagmannen Wyatt Earp och hans bröder kommer dit för att dra sig tillbaka. Men staden är högkvarter för Amerikas första organiserade brottslingar, ledda av N H Clanton. Konflikten är ett faktum.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
#cageisbeautiful
Verkligen inget speciellt. Många bra skådespelare men många dåliga karaktärer. Val Kilmer var undantaget. Foto o scenografi var dock riktigt bra. 
Irriterade mig brutalt på actionscenerna, de var löjliga. Framför allt scenen vid floden, den var bara konstigt.
Wugllabang
Väldigt tam och färglös film, få överraskningar och det mesta går på autopilot. Jag tycker aldrig att storyn leder någonvart och karaktärerna  var underbyggda och intetsägande, förutom just Val Kilmers karaktär/prestation som var filmens enda attraktion tillsamans med foto och scenografi. Dessutom så kändes den väldigt smörig och tillrättalagd, speciellt mot slutet då tempot gick ner på minimum och det blev en riktig smörfest, uselt slut ja. Nej denna gillade jag inte så mycket, stabil tvåa. 

2/5.
H A N N E S
Såg om den här inatt och min femma håller sig fortfarande kvar. Det här är verkligen en av mina favorit västerns alla kategorier. Den står där uppe tillsammans med Once Upon a Time in the West. En fantastisk film där Val Kilmer verkligen BRINNER! vilken magisk prestation han ger här, 100%.
Visa fler (6)

Veckans populära filmer

Visa fler