The Sunset Limited (2011)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Två namnlösa karaktärer i en lägenhet i New York filosoferar om Gud, mänskligt lidande samt den ena karaktärens misslyckade självmordsförsök.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Häll
Magisk liten film! De är något med denna film som gör att ja inte kan sluta tänka på den. Manuset är av allra högsta klass! Och precis som alla säger så storspelar båda två! Tommy Lee Jones avslutande monolog är så bra de kan bli. Regin är även av hög klass. Tycker aldrig den blev tråkig, inte för en sekund. Pausade dock filmen vid två tillfällen för att ta in va dom hade sagt. Ska ses om vid ett tillfälle då några av de snabba och rätt avancerade dialogerna gick över mitt huvud. Men en 4a på denna så länge.
Användare borttagen
Såg om den här idag och den är verkligen kanon. Lysande dialoger och briljant skådespel från herrarna Jackson och Lee Jones!
sjoegraes
Instämmer i hyllningskören till manus och skådespeleri. Tommy Lee Jones är en av de skönaste gubbarna i gamet och här står han för klockren regi och en fin skådespelarinsats. Han lyfter även fram Samuel L. Jackson som förmodligen gör sin bästa roll i karriären. En film, eller snarare pjäs, som växer mycket i efterhand. 4 av 5!
Visa fler (14)

Veckans populära filmer

Visa fler