The Mexican (2001)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Brad Pitt spelar den medelmåttige smågangstern Jerry Welbach som funderar på att söka ett hederligt jobb. Först ska han dock göra ett sista uppdrag för maffian - trots flickvännen Samanthas (Julia Roberts) tjat om att "den rätta vägen är den smala vägen". Uppdraget är att korsa gränsen till Mexico och hitta en ovärderlig revolver, kallad "The Mexican", ett mytomspunnet vapen kringgärdat av vidskepelse.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
marleey
Stundtals okej, men långa stunder ganska tråkigt. Det händer inte så mycket och storyn engagerar inte speciellt mycket, vilket är största problemet. Mediokert på både action, komedi och romantik fronten. Många bra skådisar, men det funkar inte riktigt emellan dem. Julia Roberts och Brad Pitt har oväntat få scener ihop, vilket i slutändan kanske är bra.. För inte ens mellan dem får man någon känsla av kemi. Både två är charmiga i sina roller, men det är långt i från deras bästa roller. 

Gandolfini levererar det mesta och det bästa i sin roll som homosexuell hitman. Mycket negativt, The Mexican är inte tok usel. Men med tanke på skådespelarna och storyn så hade jag betydligt högre förväntningar. 2 av 5.
Wugllabang
En högst medioker film. Brad Pitt är dock klockren som vanligt, han är helt klart det bästa med filmen.

Veckans populära filmer

Visa fler