The Heineken Kidnapping (2011)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Amsterdam, 1983. Alfred Heineken, en av de mest inflytelserika männen i Holland, kidnappas av ett gäng unga ligister. Heineken sitter fastkedjad vid väggen i en kall trång cell under 21 hårda dagar, när lösen betalas och Heineken släpps fri ger han sig ut på en personlig vendetta för att hitta sina kidnappare och hämnas. Baserad på den sanna historien om en av de mest sensationella kidnappningarna i Europa.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.0 av 2 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Marcus
Inte riktigt vad jag förväntade mig. Filmen har absolut sina stunder och själva storyn är ju intressant men jag tycker att utförandet hade kunnat vara bra mycket bättre. Jag som inte visste något om det här fallet innan jag såg filmen skulle vilja ha lite mer bakgrund och framför allt hur de planerade kidnappningen. Nu lades i stort sett ingen tid alls på det, någon minut max. Sedan fanns det en del andra saker som borde förklarats lite bättre.

Jag tycker att musiken kändes malplacerad också, speciellt i de spännande scenerna. De dundrar på med något som låter taget direkt ur en blockbuster från Hollywood. Påminde om The Dark Knight/Inception på något vis. Kändes underligt och fel.

Det hade kunnat bli så mycket bättre det här, det blir bara en tvåa för mig.

Veckans populära filmer

Visa fler