The Eagle (2011)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
År 140, tjugo år efter att hela Nionde Legionen oförklarligt försvunnit i de skotska bergen beger sig den unga officeraren Marcus Aquila (Channing Tatum) till Skottland. Han vill både återupprätta sin fars anseende, som var chef för Nionde Legionen och försöka förstå vad som hände. Han tar sig över Hadrians mur i norra England, med sin brittiske slav Esca (Jamie Bell) som enda sällskap, för att möta de vildar som bor där, sluta fred med sin fars minne och hämta tillbaka Den gyllene örnen, den förlorade Nionde Legionens emblem.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
DonnieD
Det var en väldigt ojämn upplevelse. Det kändes som om filmen inte riktigt visste vad den ville var, vilket huvudtema den skulle gå på. Men visst är fotot och musiken mycket bra, men tycker hela storyn om att hämta den där jädra örnen och Tatums relation till sin farsa känns... nja sådär och inte alls trovärdig. Ett jävla tjat om den där örnen, Tatum polerar den till och med när han är på väg att stupa.. Vilken "hjälte" ;) Nej men seriöst så duger den som underhållning för stunden, men mer än en stabil tvåa ska den inte ha enligt mig. 2/5
9101
Svag 3:a. :)
P U T T E
Åh det var då en träligan film...ja och ska man promt göra en film på 2 timmar så måste man fylla den med intressanta händelser och spänning, här gick det ju på halvfart, ja i bästa fall.

Trista karaktärer också...

Ja å jag skiter i fotot, sådant där är oviktigt ifall resten av filmen inte fungerar i vilket fall, trams.

Återigen får jag säga; det inte finns ett skvatt i den här filmen som inte "Braveheart" hade och gjorde så mycket bättre.

Nä, den får en sådan där sävlig tvåa.

Två kapsyler av 5!
Visa fler (8)

Veckans populära filmer

Visa fler