Sweetie (1989)

1.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Kay har ett ansträngt, olyckligt förhållande till sin pojkvän. Det blir inte bättre när hennes lillasyster Sweetie flyttar in hos dem efter att ha tillbringat en tid på mentalinstitution. Jane Campions debutfilm för bio.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
1.0 av 1 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
ozjeppe
Det här är bland det absolut värsta skit jag någonsin genomlidit i filmväg. Jane Campion plågar både sina karaktärer OCH publiken i ett outhärdligt drama/svart komedi om en minst sagt dysfunktionell familj, som ser ut som ett pretentiöst examensprojekt från en filmskola... och känns som en hoprafsad, rutten blandning av David Lynch och John Waters. 

Saker sker helt random (och antingen smärtsamt långsamt eller högljutt skrikigt), oengagerat och osammanhängande i ett litet smutsigt universum befolkat av motbjudande galningar eller nollställda mesar som man bara hoppas ska försvinna så fort som möjligt. Det finns inga nyanser, ingen karaktärsutveckling, ingen komik - nä, ingenting förutom fläckvis snyggt foto, men det mesta är ändå filmat så det kastas långa skuggor över scenerna. Att denna regissör skulle göra mästerverket "Pianot" 4 år senare framstår som ett komplett mysterium. Ett av de säkraste bottenbetyg jag delat ut!

Veckans populära filmer

Visa fler