Star Trek IV - Resan hem (1986)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Det är den 23:e århundradet och en mystisk, främmande kraft hotar jorden genom att torka ut haven och förstöra atmosfären. I ett desperat försök att rädda mänskligheten måste Kirk och hans besättning resa tillbaka till San Fransisco år 1986. Där möter de en värld av punk, pizza och bussar där man måste ha jämna pengar för åka med - saker minst lika främmande som allt de stött på ute i galaxens mest avlägsna områden. Ett spännande, actionspäckat uppdrag för Starship Enterprise!
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Ljusbus
Den fjärde Star Trek-filmen har en premiss som är helt over the top och kanske skulle kunna beskrivas som löjlig. Men jag tycker det är galet underhållande, jag njuter av hela resan och har ett konstant leende på läpparna! 

The Voyage Home är kanske mest äventyrlig av allt Star Trek hittills, samtidigt som den är lättsam och väldigt komiskt på ett sätt som trots aldrig missar. Att se Enterprise-besättningen fumla runt på San Fransiscos gator under 1900-talet är helt underbart att se, speciellt Spock och Chekov som bjuder på störst underhållning och eskapader; men även Scotty, som nästan har blivit min personliga favorit. Man har även slängt in en kärlekshistorievinkel (ish), men det kommer aldrig i vägen och funkar för det mesta bra. 

Väldigt lättsam Star Trek-film utan speciellt mycket Enterprise eller rymdäventyr, men fy fan vad äventyrlig, underhållande och bra den är!

4,5/5

Veckans populära filmer

Visa fler