Star Trek III: The Search For Spock (1984)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Amiral Kirks seger över Khan och skapandet av planeten Genesis betyder ingenting. Spock är död ock McCoy håller oförklarligt på att drivas till vansinne. Men med ett överraskandebesök från Spocks far, Sarek, följer ett förbluffande avslöjande: McCoy hyser Spocks levande väsen. Med två lidande vänner, varav den ena lever och den andra inte gör det, försöker Kirk hjälpa dem genom att stjäla U.S.S. Enterprise och trotsa Stjärnflottans karantän av planeten Genesis. Men klingonerna känner också till Genesis och skyndar iväg för att möta Kirk i en dödlig sammandrabbning.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Ljusbus
The Search for Spock börjar riktigt stark; jag gillar att få se karakärerna lite sårbara, när de är nere på "marken" och upphandlingen till det senare uppdraget. Att få se andra delar av världen, på rymdstationen osv, och med fokus på karaktärsinteraktion, funkar förvånansvärt bra. Hela grejen med Spock - kroppen och anden och det- känns lite wat?, men det får man väl ursäkta, it being Star Trek.

Mot slutet blir det sämre, även om Klingonerna är riktigt bra, mötet och kampen mot dem. Den blir liksom lite för vanlig, med hela konflikten och en skiftande, ökad fokus på action.

Jag tycker storyn är det sämsta med filmen, man åker till planeten för att hitta spock fysiska kropp som ska förenas med dess ande. Flykten från stjärnbasen och Klingonerna undantaget, är det en ganska ospännande grundstory som i sig inte engagerar som den borde.

3/5

Veckans populära filmer

Visa fler