Stalker (1979)

3.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Filmen kretsar kring tre personer: en författare, en professor och en vägvisare. Tillsammans ger de sig av in i "Zonen". Ingen vet exakt vad det är för ställe, men enligt sägnen finns där ett rum där alla ens innersta önskningar går i uppfyllelse. Fritt efter science fiction-romanen "Picknick vid vägkanten" av Arkadij Strugatskij.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Anton
Den har många bra element som slutligen spelar föga roll pga det förfärligt sega tempot och den utomordentliga avsaknaden på att någonting faktiskt händer. Det är visserligen en poäng i filmen, men kom igen. En atmosfärisk mood piece utan schvung, och där jag efterhand tröttnar mer och mer på att försöka se mellan fingrarna på alla brister och hjälpa den på traven att nå mästerverksstatus - den är inte för mig helt enkelt.
bonk
överskattad.
Rrobin
Jag gillade filmen på sitt sätt, den var bra. Gillar de långa djupa tagningarna och de osammanhängande scenerna som kom då och då. Dock är det väldigt mycket "rappakalja" som talas emellanåt, det mindfuckade mig lite. Inte för att jag skulle förstå filmen rätt ut men.. Man blir väl obehagligt fast precis som wugllabang skriver här nedan.
Visa fler (6)

Veckans populära filmer

Visa fler