Shiri - terrorns ansikte (1999)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Nordkoreas specialstyrkor kapar en sändning med CTX, ett kraftfullt flytande sprängämne. Ryu och Lee, som jobbar för Sydkoreas underrättelsetjänst måste nu finna CTX-ämnet i tid för att kunna stoppa terroristerna. Det blir inte bättre av att en av specialstyrkornas bästa krypskyttar börjar jaga dem...
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.4 av 5 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Håller med Phip. Det här var lite för mycket Hollywood för min smak. Påminner som sagt om The Rock väldigt mycket. Filmen börjar bra, men filmen är ordentligt förutsägbar och actionen är ganska tråkig egentligen. Sen gillade inte jag heller kameraarbetet som var väldigt bökigt. 

Var tvungen att byta ut den förra beskrivningen av handlingen!
Phip
Jag tyckte inte alls att detta var något speciellt, tyvärr. Alldeles för förutsägbar och inte särskilt originell. Tycker också att den var lite jobbigt filmad, för mycket handhållen kamera vid actionbitarna. Lite underhållande action ibland och det var kul att se Min-sik Choi och Kang-ho Song i samma film. Men annars var det ganska mediokert. 2/5.
Scott
En riktigt underhållande och spännande film med bra skådespelarinsatser, som man ofta bjuds på av koreanerna. :) Filmen lyckas blanda våldsam action med känslosamt drama på en och samma gång, imponerande! 

Jag håller med dig grillchirre, postern förstår jag mig verkligen inte på och handlings beskrivningen för den delen också. Jag är lite osäker på betyget, det är väldigt nära en svag fyra, men just nu får det bli en superstark 3/5!
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler