Repo Men (2010)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I en nära framtid kan människor förbättra sina kroppar och byta ut skadade organ mot konstgjorda reservdelar. Det finns bara en hake - det är dyrt och om du inte kan betala, konfiskeras dina kroppsdelar av "Repo Men". En garanterat smärtsam och blodig process! Remy är en av de främsta inom Repo Men. När han blir sen med avbetalningarna på sitt nya hjärta skickas hans förra partner Jake för att spåra upp honom och bokstavligt talat slita ut det. Nu är det jägaren som blir jagad och Remy slår sig ihop med Beth på flykt genom ett landskap befolkat av både vänner och fiender.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Micke
Jösses bland det löjligaste jag sett! När man ser Jud Law i slowmotion försöka se häftig ut och ta död på 20 st vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt detta elände. Fy fan vilken skit. Betyget kan ni gissa ut
ozjeppe
Glömde betyg, förstås: 2/5!
ozjeppe
Vad som var en två-minuterssketch i Monty Pythons "Meaning of life", (om någon minns?) utgör här hela konceptet - vilket i sig stavas "otrevligt". En slick sci-fi-actionrulle som försöker hålla en lättsamt ironisk ton a´la "Robocop" men ändå fläskar på med en masochistisk orgie i blod och våld. Har sina ögonblick (och Whitaker är alltid kul att se) men drunknar också i skrattretande vändningar och manusluckor stora nog att kasta boll igenom. Och hur många gånger kan man svälja en twist som ogiltigförklarar en tredjedel av hela filmen? Tröttsamt.
Visa fler (19)

Veckans populära filmer

Visa fler