Redemption - Uppgörelsen (2008)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Avery Allan Ludlow, en veteran från Koreakriget med ett tragiskt förflutet, lever ensam i en liten stad där han driver den lokala järnaffären. Avs enda följeslagare är en 14 år gammal hund vid namn Red som Avs avlidna fru döpt honom till. En dag njuter de två av en härlig dag med fiske när tre pojkar beväpnade med en hagelbössa dyker upp. På ett ögonblick förändras Avs liv då hans trogne vän är död p.g.a. en grym och tanklös händelse. Förkrossad bestämmer Av sig för att ta reda på vilka pojkarna är och varför de gjorde vad de gjorde...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Anton S
Brian Cox är så fenomenalt jävla bra i den här filmen att det förvånar mig att han inte blev Oscarsnominerad, för det är en djup och imponerande prestation. Monologen han håller ger mig rysningar ända in i ryggmärgen...Inte många hade kunnat klara av att leverera en sådan monolog med så mycket inlevelse och intensitet. Riktigt bra film!!
Stoffe B
Bra film med en fin rollista! Brian Cox gör en riktigt bra rollprestation. Likaså Tom Sizemore, Robert Englund och Amanda Plummer!

3/5 blir mitt betyg!
David Brent
Riktigt bra film. Brian Cox är som alltid lysande. Suverän skådis.

Veckans populära filmer

Visa fler