Red Cliff (2008)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Vissa slag blir historia. Andra förändrar den! Kina, år 208 Han-dynastin går mot sitt slut.

Premiärminister Cao Caos gigantiska armé på 800 000 soldater och 2000 krigsfartyg har nått fram till det avgörande slaget vid "De röda klipporna". Men ingen vet vilken fiende som väntar ?

Mästerregissören John Woo (Face/Off, Mission: Impossible 2) har återvänt till sitt födelseland för att göra inget mindre än den största och dyraste kinesiska filmproduktionen någonsin! Ett storslaget historiskt drama med suveräna stridsscener, storslagna scenerier, romantiska och hisnande visuella effekter.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
grillchirre
Det här var ett tag en jäkla förvirrande film. Om jag har förstått det rätt så finns det INTE två filmer utan endast en film som är mastodont lång som de har delat upp i två delar. Men det finns även en bioversion (denna version säljs i sverige) som är ca 150min. Så man SKA INTE sen den versionen och sen se part 2 för då får du se andra halvan av filmen igen plus några adderade scener!

Man ska alltså antingen se bioversionen eller versionerna som heter part 1 och part 2 som tillsammans är en film och ligger på 288 min.
Jettemakaron
tycker inte den var så seg, en stabil 4:a får den.
Hoya
Som Starscream skriver så är filmen otroligt seg. Får en stark tvåa!
Visa fler (1)

Relaterade filmer