Pusher (2012)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En Londongangsters liv tar oväntade vändningar under en hektisk vecka. Brittisk remake av Nicolas Winding Refns danska thriller.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
bonk
en rätt onödig remake. säkert hyfsat om man inte sett originalet men har man sett originalet så kan man ju inte låta bli att jämföra dom två. denna remake tillför ingenting och gör ingenting bättre än originalet, man kan ju tycka att när det ska till att snickras remake så har man åtminstone nån slags ambition att göra det "på sitt sätt" med nya infallsvinklar men det är det inte tal om här. filmen följer så vitt jag kan komma ihåg originalet (förutom en scen hämtad ur bleeder) men jag vill minnas att zlatko buric får mer utrymme i originalet (och är betydligt skönare med dansk invandrardialekt),  coyle som frank är lite för snygg och vältränad för rollen (och för populär som han glassar omkring på klubbar och fester) medans bodnia hade mer loserstämpel över sig (och det var därmed mer realistiskt) här springer frank omkring och viftar med dubbla pistoler på hippa fester medans bodnias frank rånade en snubbe i omklädningsrummet på ett källargym.
Jedi.Smilla
Ajabaja!! Om man ska göra en remake på danska Pusher så låt det för fabian va ett 'ok' slutresultat, denna är så usel! Usel på alla sätt och vis inkl skådespeleriet. Har Prieto ens sett originalet? 1/5
16470
Är den lika smutsig som danska Pusher? som var riktigt riktigt bra!
Visa fler (1)

Relaterade filmer