Porrkungens tårar (2013)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Berth Milton Jr. är en av de svenska företagsledare som orsakat allra flest löpsedlar och artiklar i modern tid. Som chef för världens största porrimperium PRIVATE har det skrivits spaltkilometrar om rättegången där han påstås ha "stulit" företaget från sin far, om hur hans far anlitade Hells Angels och om hans skatteflykt med miljoner på fickan.

"Porrkungens tårar" tar oss med på en överraskande resa tillbaka i tiden till Berths dramatiska uppväxt, och tar sedan publiken in i hans personliga jag i nutid. Med hans egna ord, men också vänners och fienders ord, och genom filmade terapitimmar med en kvinnlig psykolog.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Senaste kommentarer
Blaster
Alright. Regissören/ berättaren uttalade sig i princip om allting han kände och tyckte om Berth Milton Jr, och ibland kändes det bara som att han ville förnedra denna person som en hämnd för det företag han står för, eller av någon annan personlig vedergällning. 

Men även så är det så att B. M. Jr. är en rätt pikant person, som bär på liknande dåliga kvalitéer som hans far gjorde, och då filmen företer de mesta skandaler och känslokalla handlingar som han gjort så blir det liksom förståeligt varför man kan känna hat mot denna man.

Filmen vinklar sig kritiskt till "Porrkungen" men framför åsikten bra genom välutförd regi, klippning och generell dokumentation. Genom detta blev filmen uthärdlig och engagerande, och öppnade trots den hårda kritiken utrymme för att känna sympati för Jr. då den fördjupade sig i hans dysfunktionella familjetillvaro under barndomen samt vuxenlivet.

En engagerande berättelse om en brusten familjerelation, och om affärerna som orsakade splittringen. 3/5.
19584
Äckel hubbe objektifierar kvinnor framför kameran som m'ännens sexleksaker såna som han kan brinna. Kvinnor är tydligen inte värda nånting för han eller hur men WAker UP! När de gamla vite männen dör i slutet av dagen kommer fan ni ha ett HELVETE att bgetala för.
Micke
Låter intresant det här. Får ta och kolla in den.

Veckans populära filmer

Visa fler