Phantoms 1998

Phantoms poster

Synopsis

Filmen är baserad på boken med samma namn av skräckmästaren Dean R. Koontz. I rollerna ser vi sjufaldigt Oscarnominerade Peter O'Toole, Ben Affleck aktuell i "Armageddon" och "Will Hunting", Rose McGowan från "Scream", Joanna Going från "Wyatt Earp" och Liev Schreiber från biosuccéerna "Scream 2" och "Ransom".

Systrarna Lisa och Jennifer Pailey kommer till den fridfulla lilla staden Snowfield i Colorado för att koppla av. Men istället för semester i paradiset får de en enkelbiljett till helvetet. Stadens gator visar sig vara helt öde. Några av invånarna ligger oförklarligt döda inne i sina hus och resten är spårlöst försvunna.

Snart får de sällskap av den lokale sheriffen Hammond och hans två mannar. Tillsammans lyckas de få tag i den ende som påstår sig veta vad det är som händer i Snowfield, forskaren Timothy Flyte som är expert på övernaturliga väsen. Enligt honom är det människans äldsta, mest ondskefulla och demoniska fiende som kommit till jorden för att utrota mänskligheten. De inser snart att det inte längre om att få stopp på demonerna, utan att komma levande därifrån.
Ditt betyg
2.0 av 23 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Språk
Engelska
Land
USA
Distributör
Scanbox Entertainment
Ålder
7 år
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Phantoms
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu