Passion Play (2011)

1.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Småskurken och trumpetspelaren Nate Pool är på flykt undan den hänsynslösa gangsterbossen Happy Shannon. Efter att Shannons män nästan tagit livet av honom flyr Nate ut i den amerikanska vildmarken där han stöter på ett cirkussällskap. Huvudattraktionen är Lily – en flicka med riktiga vingar – och Nate bestämmer sig för att befria henne från cirkusens bojor. Men när Happy Shannon hör talas om fågelkvinnan inleds ett djävulskt triangeldrama som bara kan sluta på ett sätt…
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
sjoegraes
Håller också med Psychopatrik här, en svårbedömd film som blandade vackra och stämningsfulla partier med mindre bra delar. Jag gillar ändå grundidén och det känns som att det fanns ambitioner här, den har definitivt nåt den här filmen. Men som sagt, spretig och ojämn. Musiken var hur som helst bra genom hela filmen, och den var ganska snygg bortsett från en del dåliga greenscreens. Rourke och Murray är väl stabila, och även om Fox mest lever på sitt utseende gör hon en godkänd insats. Kanske att den får en mycket svag trea om jag är snäll, för jag gillade den ändå delvis, men en stark tvåa sätter jag nu.
Användare borttagen
Denna imponerade faktiskt. En originell och stundtals vacker film. Dock alldeles för spretig för att uppnå ett högre betyg än en trea.
David Brent
Instämmer i det mesta du säger. Tycker Rourke var bra i en lite skum men stundtals vacker och intressant film. Blir en stark tvåa i betyg.
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler