Överlagt mord (1995)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Baserad på en sann händelse: En ung grabb blir skickad till Alcatraz för en stöld på 5 dollar. När han försöker rymma, straffas han med totalisolering. Maxlängden för vistelse i isoleringscell var 19 dagar. Henry stannade där i tre år. När han kommer ut är han en helt annan människa...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
P U T T E
Ja sådant är alltid roligt och uppskattat :)

Nä du har inte missat något, alltså då vi snackar Slater. Han har gjort massor av försök, allt från actionserier till komediserier man samtliga har varit som bäst medelmåttiga och så har de lagts ned. Nästan som att det går en förbannelse över honom. "Mind Games" kan dock vara bra, folket bakom serien brukar leverera hyggligt, vi får hoppas på den helt enkelt.
Gomer Pyle
Fast man ser så mycket film som vi härinne gör så är det ju skoj att det kan dyka upp nån film av den här kalibern som man har missat.

Jaha så Slater är och harvar i seriernas värld också. Där har jag alldeles för dålig koll. Finns nog mycket bra som jag missat där.
P U T T E
Ja ännu en stort sett bortglömd goding från 90-talet, kul att du gillade den, en favorit för min del också :) Verkligen MASSOR med bra skådisar och man önskar ju att Slater fortfarande gjorde, eller tilldelades, sådana här roller. Får väl se hur det går för hans sjuttielfte försök i serievärlden med den nya serien "Mind Games" som kommer i vår.
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler