Nell (1994)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Läkaren Jerome Lovell i en liten amerikansk stad skall undersöka liket av en enstörig kvinna, och upptäcker att hon har en dotter som levt helt isolerad med henne. Modern var förlamad i ena kroppshalvan på grund av hjärnblödningar, och kunde inte tala ordentligt. Därför har Nell utvecklat ett helt eget språk. Nu är frågan hur man skall lyckas beskydda Nell från pressen och intagning på ett sterilt sjukhus och kraftig medicinering, vilket skulle ödelägga hennes personlighet.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Fermen
Jag måste säga att jag tyckte den var helt fantastisk. Jodie Foster är outstanding i sin roll, underbart skådespel från hennes sida. Kul att se Neeson i en annan roll än det han får idag, han har en talang för mer än bara action filmer. Det blir en fyra i betyg från mig.
Knaggebagge
En okej film med fin historia och duktiga skådespelare. Tyvärr finns det dock en HEL massa olyckliga smutsfläckar som drar ner upplevelsen rejält. En extremt stereotypisk huvudkaraktär och stundtals totalt oinspirerad dialog är några av dessa. Det är verkligen synd, för man ser vilken potential som bara ligger här - relativt outnyttjad. 3/5

Veckans populära filmer

Visa fler