Moskitkusten (1986)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Allie Fox är en excentrisk uppfinnare som tröttnat på USA med dess våld, girighet och materialism. Han ger sig av med sin fru och fyra barn till Moskitkusten någonstans i Mellanamerika för att leva sunt. Av en full tysk köper han borgmästarämbetet till en liten djungelstad, Jeronimo. Efter några månaders hårt arbete har Allie och lokalbefolkningen byggt en helt ny, välfungerande stad med en jättelik kylanordning. Men en dag dyker tre soldater oanmälda upp.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
lindersson
Nä det här var inget vidare. Fick ganska höga förväntningar efter att ha sett betygen andra gett den men den här filmen gjorde det inte för mig. 
Det här är en av de bättre prestationer jag sett från Ford men det känns ändå mestadels väldigt spelat och inte särskilt äkta. 
Filmen får betyget två av fem.
VJ
Wow vad överraskad jag blev av denna, vilken underbar film! Harrison Ford, Helen Mirren och River Phoenix lirar alla i absolut högform. Har lite Aguirre och Apocalypse Now-känsla över sig.

Svag 5/5 får den av mig, fruktansvärt bra.
H A N N E S
Filmen började riktigt bra men började sakta men säkert dala ner mot andra halvan av filmen. Bra skådespelar insattser speciellt från River Phoinex och Harrison Ford. I Överlag en bra film. En stark trea får den av mig.

Veckans populära filmer

Visa fler