Miljöterroristerna (2011)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Under 2005 gjorde FBI en landstäckande sökning efter radikala miljöaktivister involverade i ”Earth Liberation Front”. En grupp som FBI kallar ”Amerikas största terroristhot”. Detta är en dokumentär som tar oss bakom kulisserna.
Visa hela synopsis
Huvudrollsinnehavare

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.0 av 9 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
användaren borttagen
Samma här. Jäkligt intressant, men samtidigt partisk åt det hållet som de flesta dokumentärer med detta ämne är. Allt negativt grundar sig bara inte i det men att den på visa ställen kunde vara lite för intetsägande. Men hursomhelst, en jäkligt bra dokumentär. Stark trea.
David Brent
Ger den en svag fyra. Tyckte den ställde en massa bra och relevanta frågor vars svar säkert är olika för alla. Alltså så gör den det jobb en dokumentär ska göra.
vsr
Klart sevärd. Tycker man får en mänskligare bild av de så kallade terroristerna. En aning vinklad, men det har mig inget emot.

Förr i tiden (läs göteborgskravallerna) så älskade jag när polisen pucklade på stenkastarna o andra. Men i denna dokumentär kändes det bara fegt och idiotiskt. Så orealistiska krav tyckte jag inte de hade.

Men jag antar att det finna värre personer än Daniel McGowen där ute bland alla organisationer, så helt frälst är jag inte kring ELF. 

Men just i detta specifika fallet kändes det orätt. Men som man säger, mordbrand är alltid mordbrand.

Betyget landar på en stabil trea.

Veckans populära filmer

Visa fler