Matrix (1999)

3.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Neo söker efter sanningen bakom Matrix, ett namn och en värld som figurerar i hans drömmar. Han är övertygad om att Morpheus, som sägs vara en av världens farligaste män, vet allt om Matrix. När Neo en kväll förs iväg av Trinity och står öga mot öga med Morpheus blir han erbjuden ett livsavgörande val. Tar han den röda tabletten får han veta sanningen om Matrix och den värld han tror sig leva i. Tar han den blå glömmer han att han någonsin mött Morpheus och fortsätter det liv han nu lever i ovisshet...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Filmrullen
Lite seg och (ganska) oförståelig i början, men slutet är istället ganska bra. Så för filmens slut-del och de väldigt snygga effekterna så får den här en svag trea.
17676-0
Grymt bra film. Sjukt cool och underhållande från början till slut och jag gillar verkligen den gröna färgtonen i filmen och CGI effekterna i filmen slår ju effekterna i The Phantom Menace alla dagar i veckan.
Road House
Det är en bra film, en riktigt bra film men samtidigt så.... mjaaa. Fattar inte grejen med kläderna och sen så finns det en del logiska luckor i filmen som man måste ignorera för att det ska funka. Bortsett från det töntiga (ja, går för långt för min smak) och missarna så är det faktiskt en riktigt bra film med bra skådespelare. Egentligen så borde den få en trea men den har det där speciella och originella som gör att den får en svag och hyfsat generös 4/5!
Visa fler (39)

Relaterade filmer