Man on the Moon (1999)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Berättelsen om komikern Andy Kaufmans alltför korta liv och karriär. Jim Carrey gör ett finstämt och noggrant porträtt av Kaufmans karriär på klubbscener, i tv-serien Taxi, på Saturday Night Live, David Lettermans The Late Show och mycket mer.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Kalis
Riktigt bra film, Jim Carrey gör ett fantastiskt jobb som Andy Kaufman tycker det är konstigt att inte Jim blivit nominerad till en Oscar för denna rolltolkning.
Hagevall
Efter att Oscars-akademien ignorerade Jim Carreys tolkning av den kontroversielle komikern Andy Kaufman borde de verkligen rannsaka sig själva. Jim Carrey gör en helt otroligt bra roll i "Man on the Moon", där han visar både djup och nyanser som skådespelare, något många inte kännetecknar med honom. Efter att ha sett filmer som denna, "The Truman Show" och "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", i vilka Carrey visar en mer seriös sida har min respekt för honom ökat enormt ("The Number 23" behöver vi inte låtsas om). Imponerande.   

Dock känner jag att själva filmen "Man on the Moon" inte riktigt är min kopp te. Rent allmänt har jag lite svårt för biografier så jag kan inte riktigt ge en rättvis bedömning av filmen. Men jag var ändå hyfsat underhållen genom hela filmen (mycket p.g.a. Carrey) så den får ett skapligt betyg i slutändan. Betyg: 3/5.
Phip
@Blaster: Jag menar att han gör ju en rolltolkning av en person som redan är lite feminin av sig.
Visa fler (12)

Veckans populära filmer

Visa fler