Lust och fägring stor (1995)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
15-årig elev inleder ett förhållande med sin lärarinna, som är gift med en alkoholiserad damunderklädsförsäljare. Oscarsnominerad 40-talsskildring som blev Widerbergs sista film.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
AntonKane
Bo Widerbergs näst bästa tätt efter "Kvarteret korpen", lysande samhällsskildring samtidigt som det främst är en kontroversiell, vacker, och smått obehaglig kärlekshistoria. Som vanligt i Widerbergs filmer är skådespeleriet lysande på alla sätt, karaktären som gör störst intryck på mig är Brömssens rollfigur, han lyckas skapa en person med stort djup, vemod, men samtidigt även stor humor. En värdig avslutning på Widerbergs fantastiska filmografi.
Ruben
Varför skulle jag se denna nu när det är så sjukt varmt och jag fått så lite sömn? Den var verkligen riktigt bra så länge jag var pigg, men sen ju sömnigare jag blev desto segare blev filmen... 
Något jag dock kan uttala mig om nu även fast jag är så trött, det är att skådespelet var mästerligt och musiken var extremt vacker. Wow. 
Ledsen, kan tyvärr inte sätta mer än en stark trea just nu.
Användare borttagen
Riktigt bra film och Skådespeleriet håller verkligen världsklass! Helt klart en av de bästa svenska filmerna som någonsin gjorts!
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler