Lost Highway (1997)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Fred Madison, dömd till döden för mordet på sin hustru, försvinner spårlöst från sin hårdbevakade cell. Oförklarligt hittar man där i stället den unge Pete Dayton. Han har ett otäckt sår i pannan, och helt utan minnen av vad som hänt den senaste tiden.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Filmrullen
Inte riktigt David Lynchs bästa... Det finns några minnesvärda bitar, tänker främst på scenerna där "The Mystery Man" medverkar. De scenerna kommer jag att minnas och han var utan tvekan den mest intressanta karaktären. Resten av filmen verkar dock krångligt utlagd och det fanns flera frågetecken kvar efter att jag hade sett klart.
"Lost Highway" får en tvåa av mig. Kanske jag kommer att förstå den här filmen bättre någon gång och då kanske betyget höjs, men idag känns den inte alls som någon höjdare.
Bman
Överskattat försök till rysar/thriller. Bara för att man väljer att göra saker konstigt så betyder inte det att det är konst.
11073-0
Bra Lynch film. Som sagt scenen med "The Mystery Man" är verkligen tokbra. Men sen hur är filmen som helhet? Mjo efteråt kände jag att jag förstod det stora i filmen men flera symboler och händelser så tänker jag: vad fan är det som händer? Det är mycket egen tolkning när det kommer till Lynch men ibland i den här filmen går jag verkligen vilse. Mullholland Drive är väl det exempel då man gör en mindfuck men som ändå går att hänga med i svängarna (även min favoritfilm från Lynch). Men här är man som sagt lite vilse vid vissa händelser. Men vi ska inte börja snacka Inland Empire. För det är för mig bara ett stort frågetecken. 

Blir att sänka till en stabil trea. En bra Lynch film men han har gjort bättre.
Visa fler (9)

Veckans populära filmer

Visa fler