Lost Highway (1997)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Fred Madison, dömd till döden för mordet på sin hustru, försvinner spårlöst från sin hårdbevakade cell. Oförklarligt hittar man där i stället den unge Pete Dayton. Han har ett otäckt sår i pannan, och helt utan minnen av vad som hänt den senaste tiden.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Bman
Överskattat försök till rysar/thriller. Bara för att man väljer att göra saker konstigt så betyder inte det att det är konst.
11073-0
Bra Lynch film. Som sagt scenen med "The Mystery Man" är verkligen tokbra. Men sen hur är filmen som helhet? Mjo efteråt kände jag att jag förstod det stora i filmen men flera symboler och händelser så tänker jag: vad fan är det som händer? Det är mycket egen tolkning när det kommer till Lynch men ibland i den här filmen går jag verkligen vilse. Mullholland Drive är väl det exempel då man gör en mindfuck men som ändå går att hänga med i svängarna (även min favoritfilm från Lynch). Men här är man som sagt lite vilse vid vissa händelser. Men vi ska inte börja snacka Inland Empire. För det är för mig bara ett stort frågetecken. 

Blir att sänka till en stabil trea. En bra Lynch film men han har gjort bättre.
Blaster
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna. Den är mystisk och spännande vilket jag gillar, men lyckas inte riktigt hålla mig fastspänd genom hela speltiden. Den är helt klart bra, men inte mer.
Visa fler (11)

Veckans populära filmer

Visa fler