Krigarens själ (1995)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Efter arton års äktenskap är Beth fortfarande dödligt förälskad i Jake. Hon kan inte stå emot hans animaliska dragningskraft och utstrålning, men hon får betala ett högt pris för sin kärlek. Jake använder inte bara sina muskler och sitt temperament för att sätta sig i respekt på den lokala puben. Om Beth vågar utmana honom blir hon bemött med samma knytnävar som alla andra. Beth kämpar för att hålla ihop familjen, men våldet kräver sina offer. Deras äldste son går med i ett brutalt ungdomsgäng och deras andre son skickas till uppfostringsanstalt. Det är bara deras vackra dotter Grace som ger dem hopp om en ljusare framtid tillsammans. Men Grace svävar i en fara som varken Beth eller Jake kunnat förutse...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Bra film, men måste säga att den var ganska ojämn i skådespeleriet och manuset. Många karaktärer kändes lite krystade och filmen knöt ej ihop alla trådar på ett tillfredsställande sätt om man säger så, sedan så svajade som sagt skådespeleriet ganska starkt på många ställen. Men visst engagerar och berör den ganska rejält. Jag ger den en stabil trea. 

3/5.
vinterblod
Gick rakt in i hjärtat på mig och hade inte min pojkvän suttit bredvid mig så hade jag antagligen gråtit högt och förtvivlat. (Väldigt filmkänslig.) Denna får helt klart 5/5 av mig!
Ljusbus
Den här filmen är riktigt bra, och Temura Morrison är fantastisk. Men som Linus skrev så är den även riktigt tung. Har du inte sett den, se den!
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler