John Hron (2015)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Dramatisering som bygger på den sanna historien om den 14-årige killen vars namn var på allas läppar under 90-talet. Filmen tar oss förbi det vi känner till från tv-reportagen och tidningarnas trycksvärta. Vi får en mångbottnad bild av händelsen där vi hittills endast skrapat på ytan.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.7 av 6 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
Senaste kommentarer
AcuSenpai
Jag har själv inte sett filmen, men jag hade en biroll i den som karaktären Holger. 
Det var en upplevelse som jag sent kommer glömma att få vara med i denna film. Väldigt häftigt att läsa folks kommentarer om filmen.
Anton S Svar på AcuSenpai för
Det var du som Rambo terroriserade en del i filmen va? Var nu ett tag sedan jag såg filmen, men tyckte som sagt att ni alla gjorde ett snyggt jobb!
Lind_87
En otroligt stark och väldigt viktig film. Skådespelarinsatserna var lite sådär ibland men filmen i sig är otroligt stark. Jag grät och hade filmen länge i mina tanker när jag lämnade bion. Detta är en film som alla måste se!
Anton S
En stark och viktig film med suveräna skådespelarinsatser, välskrivna karaktärer och otroligt bra musik. Den hade sina brister, men i överlag lyckades regissören med vad han var ute efter. Därför får filmen 4/5 i betyg.

Veckans populära filmer

Visa fler