John Hron 2015

Drama Biografi
Sverige
117 MIN
Svenska
John Hron poster

Synopsis

Dramatisering som bygger på den sanna historien om den 14-årige killen som misshandlades till döds av nynazister, och vars namn var på allas läppar under 90-talet. Filmen tar oss förbi det vi känner till från tv-reportagen och tidningarnas trycksvärta. Vi får en mångbottnad bild av händelsen där vi hittills endast skrapat på ytan.
Ditt betyg
2.9 av 20 användare
Logga in för att se betyg av de du följer
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner (7)
5
COOOL!!!
Läs mer
5
NOW
JAG BRUKAR INTE SE SVENSK FILM. Jag brukar inte så så mycket drama heller fast detta var ju nte bara drama det var lita annat också jag trodde inte jag skulle tycka om den så mycket som jag gjorde. Jag gillar mer action vanligtvis men det här var mer som den action som kan vara i livet på riktigt. Sjukt bra faktiskt.
Läs mer
5
Jag trodde det skulle vara en våldsam film men blev possitivt överraskad. Det var en lugn och bitvis poetisk berättelse och den sortens filmenr gillar jag väldigt mycket. Lite som Nyckeln till Frihet kanske. Och att filmen fokuserade så mycket på känslor mellan alla karaktärer i filmen tyckte jag var bra. Många filmer vill bara skildra våld och blod och man blir så trött på det. här handlar det istället om varför folk betersig på ett visst sätt. Jag tyckte filmen gav en skön och bra känsla även om jag också grät i slutet.
Läs mer
Visa fler
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu